Novacom com ua кривой рог карта абонента

Novacom.com.ua кривой рог карта абонента.
Інформація про суми нараховані до сплати за спожиті комунальні послуги оновлена станом на 1 жовтня 2019 року, крім ТОВ "Дніпропетровськгаз збут", яка оновиться пізніше. Інформація про суми нараховані до сплати комунальними службами міста оновлена станом на 1 вересня 2019 року. З березня 2019 року змінюється механізм виплати житлових субсидій. Для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року, починаючи з субсидії за лютий 2019 року вона буде виплачуватися готівкою.

Для домогосподарств, яким субсидія призначена з січня 2019 року, її надання здійснюється у грошовій безготівковій формі, шляхом перерахування коштів АТ "Ощадбанк" для подальших розрахунків з надавачами послуг. Увага! КП "Кривбасводоканал" рекомендує передавати показники лічильника в останній день місяца. Виконані перерахунки за послуги з газопостачання. Інформація про призначені субсидії знову актуально висвітлена на нашому сайті "Кабінет абонента". Шановні абоненти Саксаганського району! Відкрито новий пункт ДІС "НОВА-КОМ."

Шановні наші клієнти! Реалізована можливість передавати показання за спожиту електроенергію за звичайним, двозонним або тризонним лічильниками, достатньо обрати лічильник, яким ви користуєтесь та внести свої дані. Оплата через сайт. Через наш сайт Ви маєте можливість сплатити за комунальні та інші послуги безпосередньо на своєму робочому місці не виходячи зі свого офісу або дому за допомогою карток будь-якого банку. Для цього необхідно зайти на сторінку «Кабінет абонента». Обрати в меню пункт «Сплатити».

Вказати фінансову установу ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" або ТОВ ФК «ВЕЙ ФОР ПЕЙ» та колонці «Сплачую» необхідно зазначити суми. В колонці «Період оплати, Лічильник» - вибрати період за який проводиться оплата та ввести показники лічильника. Підтвердити оплату. Далі здійснюється перехід на сайт обраної вами фінансової установи, де необхідно внести реквізити картки. Банк списує з вашої картрки суму зазначеного платежу та перераховує на користь вказаних вами постачальників послуг. На сайті інформація щодо платежу відображається наступного робочого дня в розділі «Історія платежів».

Утримання із заробітної плати. Працівники різних підприємств мають можливість сплачувати комунальні послуги шляхом утримання із заробітної плати. При виплаті заробітної плати, комунальні платежі автоматично утримуються з усіх працівників, які подали заяви, та їм вже не потрібно витрачати свій час на відвідування банківських пунктів, а сплачені кошти протягом одного банківського дня надходять від платника до комунальних служб, (наше програмне забезпечення встановлюється в бухгалтерії підприємства і за його допомогою можна отримати інформацію про особові рахунки, про суми виставлених до оплати, утримувати щомісяця ці суми з заробітної плати). Питання що часто виникають. Прийом та переказ коштів здійснюють виключно фінансові установи, які працюють у Єдиній міській автоматизованій системі комунальних розрахунків та перераховують суми прийнятих платежів від абонентів безпосередньо на рахунки відповідних постачальників послуг. Де отримати комунальний код?

Для отримання комунального коду, мешканцям міста, приватного сектору, кооперативного житла, ОСББ, Криворізького та інших районів, довідку з кодом можна отримати у будь–якому пункті довідково-інформаційної служби ТОВ "НОВА–КОМ". Невірно вказане прізвище (ім’я, по-батькові)? Прізвище (ім’я, по-батькові) уповноваженого власника на якого відкриті особові рахунки визначають підприємства-надавачі послуг. У разі невірно вказаного прізвища (ім’я, по-батькові) необхідно звернутись до підприємства, що припустилося помилки. Інформація, щодо підприємств надавачів і виконавців комунальних та інших послуг. Прийшла субсидія. Як сплачувати свій обов’язковий платіж. Як і в минулих опалювальних сезонах зекономлену субсидію можна використати для оплати в наступному місяці спожитого понад виділену соціальну норму газу, води чи електроенергії.

Практичні поради. Новий порядок надання пільг. З 01 липня 2015 року набрав чинності Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу (далі – Порядок), затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 №389. Важлива інформація для учасників АТО. Відповідно до Міжгалузевої Комплексної Програми підтримки в 2015 році у м. Кривому Розі учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та сімей загиблих у ході її проведення, затвердженої рішенням міської ради від 30.12.2014 № 3176, передбачено надання 50% знижки з оплати житлово-комунальних платежів у межах передбачених чинним законодавством України. ТОВ "НОВА–КОМ" 2019р. Україна, 50006, м.Кривий Ріг, вул.

Степана Тільги 11, прим.1.

Вам может понравиться: