Плани конспекти уроків з англійської мови 5 клас карпюк 2013

Плани конспекти уроків з англійської мови 5 клас карпюк 2013.
ТЕМА: ПОВТОРЕННЯ (INTRODUCTION) ТЕМА: ЗНОВ ДО ШКОЛИ (UNIT 1. SUMMER IS OVER) ТЕМА: Я ТА МОЇ ДРУЗІ (UNIT 2. MEET MY FRIENDS) ТЕМА: ЖИТТЯ СУСПІЛЬСТВА (UNIT 3. I'VE GOT AN IDEA)

ТЕМА: РОБОТА. ПРОФЕСІЇ (UNIT 4. PLENTY OF THINGS TO DO) ТЕМА: ЖИТТЯ СУСПІЛЬСТВА (UNIT 5. WHAT'S THE NEWS) ТЕМА: СВЯТА І ТРАДИЦІЇ (UNIT 6. PARTIES AND HOLIDAYS) ТЕМА: ДОЗВІЛЛЯ (UNIT 7. HOBBIES AND PASTIMES) ТЕМА: У ШКОЛІ ТА ВДОМА (UNIT 8. EVERYDAY ACTIVITIES)

ТЕМА: Я, МОЯ РОДИНА ТА ДРУЗІ. ЗДОРОВ'Я (UNIT 9. HEALTH AND BODY CARE) ТЕМА: Познайомтеся з Україною (UNIT 10. WE ARE UKRAINIANS) Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків. Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами.

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь-який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту. Дозволяється копіювати матеріали з обов'язковим гіпертекстовим посилання на сайт, будьте вдячними ми затратили багато зусиль щоб привести інформацію у зручний вигляд. © 2008-2019 Всі права на дизайн сайту належать С.Є.А.

Вам может понравиться: